Af melden of niet?Β 

Wie is zich al aan het voorbereiden op de heuvels, Voor de 7 Heuvelenloop? Misschien heb je in jou omgeving (zoals bij mij) wel helemaal geen echte heuvels. Hoe doe je dat dan? Misschien is er wel ergens een viaduct in de buurt? Of een fiets tunneltje, zo een die stijl naar beneden gaat. Die 2 opties heb ik hier wel. Die gebruik ik dus als ik een lekkere heuvel training wil doen. Niet alleen maar ter voorbereiding op de 7 Heuvelenloop is dit een goede training. Zo af en toe een heuvel training maakt je benen sterker. Dus ik zou zeggen houd deze training er lekker af en toe in.Β  Loop dan even goed in en ga dan vervolgens lekker hard de heuvel op en laat je lekker uit rollen naar beneden. Dit kun je dan een paar keer herhalen. En las tussen door ook gewoon een dribbel pauze in. Echt een heerlijke training, je zal er geen spijt van krijgen.

Als je NN 7heuvelenloop volgt op Social media heb je vast de tips van Jamie van Lieshout al voorbij zien komen. Jamie is een super snelle dame die ook aan de start staat op 19 November. Er staan nog meer Nederlandse toppers aan de start. Zo ook Jip Vastenburg. Bij de mannen zorgen Khalid Choukoud, Roy Hoornweg en Bart van Nunen voor de mannen top.

Helaas is er ook een afmelding van Susan Krumins, ze is helaas geblesseerd.

Ook ik ga me afmelden…… Mijn eerste wedstrijdje (Krollenloop) stond op 5 November gepland. In eigen dorp nog wel. IkΒ zat tot dit jaar in de organisatie van deze loop. Maar wilde meer tijd besteden aan mijn eigen trainingen en aan het thuis front. En als je niet in de organisatie zit kun je ook mee doen. Nou mooi Niet dus! Ik zit nog steeds met een blessure en moet me dus afmelden voor mijn thuis wedstrijd. Dat is de keerzijde van de sport.

Mijn voorbereidingen gaan dus helemaal niet zoals gehoopt. Ik hoop jullie ook iedere keer te kunnen vertellen dat het goed met me gaat, en dat ik weer lekker aan het trainen ben. Niet dus. Het leek allemaal heel even goed te gaan. Ik mocht weer lekker gaan opbouwen met wat loopjes. En dan zou ik uiteindelijk binnen 2 weken weer 1 uur aan een stuk kunnen hardlopen zonder pijntjes. Na 2 loopjes van een half uurtje, kwamen toch de pijntjes weer op zetten en heb ik de trainingen voor een weekje weer gestaakt. In de hoop dat ik dan met wat extra rust de trainingen weer kon voortzetten. Ook dat hielp niet. Nu ben ik het zo zat, dat ik in overleg met mijn fysio een afspraak heb gemaakt bij de huisarts voor een verwijzing voor een MRI. Ik moet nu echt langer rust gaan nemen. Ik ga weer verder met mijn alternatieve trainingen, om toch lekker fit te zijn en te blijven. Om hopelijk ook gewoon aan de start te staan van de NN 7 heuvelenloop op 19 November.

Mocht ik me ook moeten afmelden voor de NN 7 heuvelenloop, dan kom ik zeker kijken naar jullie. En ga ik jullie kei hard aanmoedigen. Ik heb nog steeds de hoop dat ik zelf ook ga starten. Ik houd jullie op de hoogte.

Op Social media zal ik mijn vorderingen ook delen. Volg mij hier:Β Β Sjoko.Love.Running

 

Liefs Sjoukje.

P.s Hopelijk tot aan de start op 19 November!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s