De tijd begint te dringen…

Het is al weer half Oktober, wat gaat de tijd snel. Veel te snel als je het mij vraagt. Het is alweer donker om 19:00 s’avonds. En dat betekent in het donker trainen en mijn kerst verlichting weer mee slepen. Niet mijn tijd van het jaar hoor, geef mij maar lekker het zonnetje. In September heb ik door mijn blessure heel wat minder km’s gemaakt als vorig jaar. Vorig jaar liep ik erg op schema om bij de 7 heuvelenloop te knallen, ik was top fit! Dat is nu even wat anders. Ik ben nog steeds aan het klungelen met mijn blessure, het gaat al stukken beter, en ik loop zelfs al weer. Maar de tijd begint nu echt te dringen… Ik word er een beetje bang van eigenlijk. Ik ga het toch wel halen? Ik wil nu snel weer lekker kunnen trainen om weer te kunnen knallen met de 7heuvelenloop. Een paar weken geleden was ik in Parijs voor de Disney run. Ik deed daar de 5km en ook de halve Marathon. Maar die deed ik beide niet in een top tijd. (En totaal niet pijnloos) Hoe raar het ook klinkt, ik sta tegenwoordig niet meer aan de start om te finishen, maar om te knallen. Dat ik de 7 heuvelenloop ga lopen is zeker! Maar ik wil zo graag knallen! En of dat gaat lukken is nu de vraag. Ik blijf wel door trainen om mijn fitheid te behouden, ik doe naast het rustig opbouwen ook alternatieve dingen zoals op de crosstrainer, fietsen en krachttraining. Ik kan het niet maken om alles te vergooien. Ik was tenslotte net zo lekker bezig. En ik wil toch echt over die heuvels vliegen op 19 November. Ik begin langzamerhand wel een beetje crazy te worden!

Ik was ook een beetje de motivatie kwijt met betrekking tot mijn voeding. Ik liet gelijk alles maar gaan. Niet lopen, dan hoef ik ook niet meer zo op te letten met wat ik eet. Helemaal fout natuurlijk. Ik wil echt weer beter gaan eten. En ik heb het nu opgeschreven dus dan staat het vast toch?

Ik ben wel van plan om nog in Oktober een parcours verkenning te gaan doen op de 7 Heuvelen. Zo weet je precies waar de gemene heuveltjes zitten, en waar je kunt knallen naar beneden.  Als het jou nou ook leuk lijkt om de route te verkennen, kun je deze paaltjes volgen, bij elke km staat er 1 (alleen bij de 15km)

Dat hebben ze goed gedaan toch?

Vorig jaar parcours verkenning 7 Heuvelenlooop

Ik ga nu werken aan mijn herstel, maar ik zal er zijn. Al is het deze keer wel alleen al om te finishen. Want deze wil ik niet missen! Je kan nog steeds inschrijven als je dat niet al gedaan hebt dan doe je dat hier! www.nn7heuvelenloop.nl

Ik ben trouwens ook erg benieuwd hoe het met jullie voorbereidingen gaat. Leuk als je dat verteld in een berichtje hier onder.

Liefs Sjoukje.

P.S Houd van de heuvels!

Advertentie

Een gedachte over “De tijd begint te dringen…

  1. Marly zegt:

    Balen zeg. Ik zit met een soort gelijk probleem. Ene blessure aan mijn voet en nu twee weken verplichte rust en dan langzaam opbouwen. En dat terwijl ik de komende weken goed wilde trainen, het tempo wilde opvoeren etc. En nu niks kan. Ook ik eet opeens veel meer. Zo frustrerend!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s