De kogel is door de kerk!Β 

De afgelopen 2 weken waren zeer belangrijk voor mijn keuze wat betreft de 7 Heuvelenloop. Zoals jullie weten heb ik al een tijdje een blessure aan mijn voet. Soms kon ik lopen, maar de dag daarna voelde ik dat zeurende pijntje steeds weer. Ik vond dat het zo niet langer kon door gaan en ik nam volledige hardloop rust. Ik ging verder met mijn alternatieve trainingen: Ik stond 2 x een uur op de crosstrainer en nam een lesje spinning. Dat was best heftig eigenlijk. Mijn hartslag was weer eens lekker hoog. Een lekkere interval training. Heerlijk! In tussen bezocht ik ook nog de huisarts voor een verwijzing voor een MRI want als ik wist wat het was dan zou ik er iets aan kunnen doen. Dat bleek niet zo makkelijk te zijn. Aller eerst kreeg ik een verwijzing naar een orthopeed in het ziekenhuis, die mag mij dan doorverwijzen voor een MRI. OkΓ© dat moet dan maar. Ik belde het dichtstbijzijnde ziekenhuis voor een afspraak bij de orthopeed, de eerste mogelijkheid was 28 November. DAN PAS! Maar dat was al snel werd mij verteld. Ahum… Ik hoop dat het dan al over is eigenlijk, dacht ik nog. Ik belde meerdere ziekenhuizen, maar overal was pas laat in November en zelfs in December pas plek. Ik was er klaar mee! Ik heb het op gegeven, en ik legde mijn focus de week die volgde volledig op mijn nieuwe baan. Daar had ik even alle energie voor nodig die ik had op dat moment. Mijn blessure liet ik helemaal los, en ik ging volle bak aan het werk. Ik heb staand werk, dus lichamelijk vraagt het veel van me. Ik wist dat het een zware werk week ging worden, dus tijd om aan mijn blessure te denken had ik niet, laat staan om ΓΌberhaupt te kunnen hardlopen. Dat kwam dus goed uit. Zo kon ik mijn voet (buiten het werk om dan) volledig de rust geven. Na deze ruim 50 urige werk week voelde ik eigenlijk helemaal geen pijntjes. Dat zou best een teken kunnen zijn dat het dus goed gaat. Nu, terwijl ik dit schrijf ben ik aan het relaxen met de beentjes omhoog. Want, ik heb vanmiddag weer een rondje van 5km gemaakt. Lekker easy dat wel. Mijn hartslag was wel hoog hoor, ik hoop dat ik snel weer op mijn oude niveau kan gaan trainen. Maar… Dit loopje van vanmiddag heeft mij geholpen in mijn beslissing wat betreft de 7 Heuvelenloop. De kogel is door de kerk! Ik ga de 7 Heuvelenloop niet lopen! Als het zo goed blijft gaan, dan sta ik aan de start van de 7 Heuvelen Nacht! Yes! Zo blij, dat ik mijn startnummer heb kunnen om zetten. Ik wil dit hardloop feestje van Nijmegen gewoon niet missen hoor. Wie doet er ook mee zaterdag? Lijkt me ook echt heel tof om met deze lichtjes slinger mee te lopen. Dat word vast een tof feestje!

Ook zal ik aanwezig zijn bij het Ik Loop Hard 7 Heuvelen meeting point, bij de drie gezusters. Op zaterdag en zondag. Want ik kom gewoon iedereen aanmoedigen op zondag. Er doet ook een speciaal iemand mee zondag. Wie dat is? Dat lees je snel in mijn volgende blog. Tot snel in Nijmegen! Nog 6 daagjes slapen.

http://www.nnzevenheuvelenloop.nl

Liefs Sjoukje.

P.S Ik ben even heel veel lichtjes verzamelen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s