Even voorstellen:

15826291_1247149012043426_4902640209980348007_n

Voor de Facebook pagina Ik Loop hard (die ken je vast wel… En als je die nou nog niet kent, like die dan nog even.) ga ik samen met David en Kachenka mijn trainingen in aanloop naar de 7 Heuvelen met jullie delen. Wat er allemaal aan vooraf gaat maar ook wat ik mee maak tijdens en na de 7 Heuvelen. Deze te gekke loop heeft iets magisch. Ik heb dat vorig jaar ondervonden, toen deed ik voor de eerste keer mee. Mijn trainingen er naar toe verliepen super, ik had alles onder controle met mijn trainer. We gingen zelfs op parcours verkenning, zodat ik precies wist waar ik kon pieken. Je zou het niet zeggen met de heuvels, maar het is een snel parcours. Ik had vorig jaar een mooi doel… ergens rond het uur finishen, dat moest er in zitten. Thuis werkte ik ook wat heuvel trainingen af op de viaducten in de buurt, dat helpt wel. Ik ga het niet te lang over vorig  jaar hebben maar uiteindelijk finishte ik in een super tijd van 1:00.07 Je begrijpt dat ik dit jaar voor min 7sec ga!! En of dat lukt en hoe ik dat voor elkaar wil krijgen ga ik dus met jullie delen.

18813905_1776104545748049_5952738897409233934_n

Ik zal even in het kort vertellen wie ik ben en wat ik doe:

Jullie hebben mijn blog dus al gevonden, dat is mooi… Sjoukje dus, en ik ben 34 jaar. Ik train in Uden bij a.v De Keien. Ik kom dus uit het gezellige Brabant. Ik loop nu iets meer dan 5 jaar hard. (Hier kun je meer over mij lezen) Inmiddels ben ik sinds kort van coach gewisseld en die wil ik ook even aan jullie voorstellen: Tonnie Dirks.

Tonnie Dirks

Tonnie word ook wel de Keizer van de 7 Heuvelen genoemd, dus met hem aan mijn zijde komt het helemaal goed op die heuvels in November! In 1990 1991 en 1992 wint hij 3 keer achter elkaar de 7 heuvelen. Dus jullie begrijpen dat ik erg blij ben met hem als coach.

De 7 Heuvelen is een prachtige ervaring en ik kan hem iedereen aanraden. Heb jij al ingeschreven? (Dit jaar hebben ze trouwens ook een te gek New Balance shirt met lange mouwen die je kunt mee bestellen)

Wel even doen hoor. Dan zie ik je daar zoiezo! Gezellig! Via deze link schrijf je je in voor de magische 7 Heuvelenloop.

Volg Ik Loop Hard en mijn blog dus om alles te weten te komen over mijn trainingen.

Liefs Sjoukje.

 

Advertentie

Een gedachte over “Even voorstellen:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s