Een blik vooruit!

Ik ga jullie alvast meenemen naar September, waarom? Omdat ik daar heel veel zin in heb. Er staan super toffe dingen op de planning en ik kijk daar erg naar uit!

Echt waar, ik heb zo’n zin in September!

1 September word een spannende dag, dan begin ik namelijk bij mijn nieuwe werkgever. Ik heb dus een nieuwe uitdaging waar ik mega veel zin in heb natuurlijk. Hoe en wat het is, ga ik jullie zeker vertellen, maar het is iets nieuws… niet echt geheim, maar ik wil jullie meer details kunnen vertellen en dat moet echt even wachten. Later meer hier over dus.

Ook staan er weer wedstrijdjes in de agenda voor September. We beginnen in Tilburg op 3 September. Ik doe de 10km Wedstrijd Ladies Run. Met een top deelnemersveld, heb ik hier super veel zin in. Wie zie ik daar ook? De volgende wedstrijd komt dan 17 September, die is in Uden. De Ekoplaza loop.

20160918_15324_01

 

 

Hier werd ik in 2016 op de 10km Brabants Kampioen, en ik liep daar ook mijn PR.  Ik train ook in Uden, dus hier ben ik zoiezo bij! Je kan nog inschrijven trouwens…dat doe je hier. Ik zou het kei gaaf vinden als je mee doet in het gezellige Brabantse Uden! Dan zie ik je daar!

nrc-20170120_210814

 

Dan staat er een hele bijzondere run op het programma… Namelijk de halve marathon door Disneyland Parijs!!! Deze trip ga ik maken samen met mijn vriend, we hebben er heel veel zin in. En dit is ons mogelijk gemaakt door de meiden Francien en Joyce van Girls Love 2 Run. Die hadden afgelopen Januari een win actie via social media en ik was een van de gelukkige die samen met hun deze bijzondere ervaring mag gaan mee maken. Hoe tof is dat? Ik ben de meiden hier erg dankbaar voor. Thanx girls!!

wp-image-63044856

Dan staat er nog een tof vriendinnen uitje op de planning. Ook daar kijk ik erg naar uit. Er even een nachtje tussen uit. We gaan naar Katwijk en overnachten op een Glamping. Een net wat luxere camping dus. Maar eerst lekker genieten bij strand paviljoen Surf & Beach van een heerlijke strand BBQ en natuurlijk de nodige wijntjes. Word vast een top avond. Heerlijk genieten dus!

Als bijna afsluiter van September, ja het houd niet op…  Kreeg ik 2 weken geleden een super leuke uitnodiging van Marjon en Andrea van Anita since 1886 Op de uitnodiging stond alleen een datum en een QR code, verder blijft het erg mysterieus. Het beloofd een super toffe middag te worden. We gaan met een hoop meiden iets leuks doen in ieder geval, en het lijkt erop dat het een zomers tintje gaat krijgen. Mega veel zin in om de meiden allemaal te zien en er een leuke middag van te gaan maken.wp-image-204565059.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ga van deze toffe dingen natuurlijk nog uitgebreid verslag doen voor jullie!

We keep in touch!!!

Hebben jullie ook iets leuks op de planning van September staan?

Liefs Sjoukje.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s