Summer time!Β 

Een paar weken geleden kreeg ik een super tof pakketje van Anita Since1886 Nederland.Β photo

In mijn pakketje zat deze keer een bikini van dit merk. Maar niet zo maar een bikini.

IMG_20170708_195215_778

 

De meeste van jullie weten wat mij eind 2010 is overkomen…. Ik kreeg borstkanker… En onderging daardoor ook een borstamputatie. Ik heb ook een hele mooie reconstructie gekregen en dus de vrom van een borst weer helemaal terug. Maar dat is niet zonder littekens achter te laten gebeurt helaas. De doktoren hebben er alles aangedaan om het mooi te maken hoor. En ik ben blij met het resultaat. Het hoort nu bij mij, het is niet anders. Nou is het uitzoeken van een bikini wel altijd een dingetje voor mij. Een sexy triangel bikini is niet te doen voor mij, omdat je dan dus de littekens er boven en onderuit ziet komen. En al hoef ik me er niet voor te schamen, ik durf daarmee niet over het strand te lopen. Anita heeft een hele mooie collectie Bikini’s speciaal voor mensen met een borstprotese en Β littekens zoals ik. Ik heb geen protese nodig, maar ik kan me voorstellen dat het voor deze dames extra moeilijk is om een mooie bikini te vinden waar deze protese in past.

 

De bikini die ik kreeg is de mooie hoog uitgesneden Prothesebikini Toliara: meteen bij het uitpakken was ik al verliefd op het model, ik vind deze bikini een mooi sportief, stoere look hebben, maar wel erg vrouwelijk. Bij het aantrekken van de bikini wist ik het al meteen, deze zit als gegoten. Ik kreeg er 2 hele mooie broekjes bij zodat ik ze mooi kon mixen, mix and match dus.

De prothesebikini TOLIARA belooft je een vrouwelijke look. De flatterende strook van fijne tule aan het decolletΓ© en de casual puntjesprint zien er elegant uit.

De bikini heeft:

* Zachte cups

* 360 cupvoering

* Hoog decollete

* Verstelbare bandjes

* Mix & Match

Splitting

* Schouderbandversteviging vanaf 42

Materiaal

* Soft-touch materiaal

Ik heb wel proteses gehad in het begin, wel van die stoffe kussentjes waar je niet mee kan zwemmen. Ik heb die nog in huis en ik dacht ik ga ze eens in de bikini passen. Vrouwen met wel een protese hebben natuurlijk proteses waar ze wel mee kunnen zwemmen.

Anita Care

De proteses passen prima in het zakje van de bikini en zonder moeite.

Na het passen wilde ik deze bikini natuurlijk niets liever dan showen! Meteen op een warme vrije dag greep ik de kans. Samen met een vriendin lekker genieten op een strandje in de zon. De bikini is zo mooi hoog uitgesneden dat je dus geen enkel spoor van littekens ziet. En je zonder schaamte kan genieten. Ik koos die dag voor het broekje met de ribbels en koortjes aan de zijkant. Toch dat beetje sexy.

Er zat ook een bij passend super zacht strand jurkje in het pakket, dus die heb ik lekker aangedaan toen ik op het terras een lekkere ijsco ging eten. En nu het water in! Alles zit zo lekker dat je nouwelijks voelt dat je het aan hebt. Daar staat Anita since 1886 ook om bekend bij zowel Lingerie en de Sport bh’s maar zeker dus ook bij de badmode.

wp-image-650284363DSC02065

Deze bikini is trouwens echt niet alleen voor vrouwen die borstkanker hebben gehad. ik gebruik de protese zakjes ook niet, maar daar merk je niks van. Met mijn littekens is het erg fijn dat deze nu niet zichtbaar zijn, maar ook zonder deze littekens is het een super mooie bikini voor de sportieve, stoere en sexy vrouw! En dus ook voor jou! Je vind de badmode van Anita since 1886 op hunΒ Website

Daar vind je eventueel ook een shoplocator om een verkoop punt te vinden bij jou in de buurt.

Ik ga nu optimaal genieten van de zomer, en wens jullie allemaal een hele fijne vakantie. Laat het mooie weer maar komen!

 

Liefs, Sjoukje.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s