Win een startbewijs voor de Beach Run in Kijkduin!

Raidlight+360+200

Ik mag namens Raidlight Nederland een startbewijs weg geven voor de te gekke Beach Run in Kijkduin   (5km en 10 km) op vrijdag avond 16 Juni , hoe gaaf!  Daarvoor moet je eerst even wat weten over dit mooie evenement en moet je er natuurlijk wel iets voor doen. Lees maar mee…

Manon Reijnders is een fanatieke hardloopster/ trailrunster en heeft deze run al eens gelopen, ik vroeg haar naar haar ervaring: Als trailrunster heb ik al wel wat ervaring om over andere ondergronden te lopen, maar over het strand was echt iets speciaals. Zo mooi, zo net aan de rand van de zee, je ruikt de Noord Zee!

De route gaat ook door het schitterende Westduingebied waar Schotse Hooglanders wonen, dat maakt het extra mooi. Afzien en spektakel staan garant! En na afloop is het nog lang gezellig op het strand. Wij hebben een super dag gehad en hebben erg genoten!

Raidlight  is voor de derde keer trotse sponsor van de Beach Run. Raidlight is een innovatief merk voor o.a. kleding, rugzakken en drinkgordels.
Het enige merk wat alleen maar Trailrunning producten maakt. Het belangrijkste voor Raidlight is de “Passie voor de Sport”. En dat komt helemaal terug tijdens deze run.

18470681_10154260622151353_541744653_n

 

Ik denk dat ik nu wel jullie aandacht heb… Dan gaan we nu over tot de winactie.

Wat moet je doen?

Like de Facebookpagina van Raidlight>>>https://www.facebook.com/RaidlightNederland/

Like mijn Facebookpagina>>> https://www.facebook.com/sjokoloverunning/

En volg mij het liefst ook nog even op Instagram voor als je dat niet al doet >>>SjokoLoveRunning

Dan nog het laatste… Laat hier in de comments achter of je de 5km of de 10km wil doen. Want ik mag voor elke afstand 1 startnummer weg geven!

Ik maak Zondag avond 28 mei de winnaars bekend!!!

En als je zeker wil zijn van een startnummer en niet kunt wachten… kun je je hier gewoon inschrijven

Liefs, Sjoukje.

Advertentie

9 gedachtes over “Win een startbewijs voor de Beach Run in Kijkduin!

  • sjokoo zegt:

   Gefeliciteerd Shanice. Jij hebt een startbewijs voor de 5km Beach Run gewonnen! Stuur je me even een mailtje met je adres gegevens en geboorte datum. Dan stuur ik dat even door naar de organisatie.

   Groetjes Sjoukje.

   Like

 1. Rachelle zegt:

  Woonachtig in Zuid-Limburg, lijkt mij een run langs de zee echt magisch! Zin om samen met mijn vriend te lopen en er een weekendje van te maken! 5 km please!

  Like

  • sjokoo zegt:

   Gefeliciteerd Rachelle! Jij hebt een startbewijs gewonnen voor de 5km! Kun je me even mailtje sturen met je adres gegevens en geboorte datum. Dan ga ik het even door sturen naar de organisatie. Het word vast heel magisch! Heel veel plezier alvast!

   Like

 2. Dennis zegt:

  Wat een toffe actie, en een mooie run lijkt mij. Helaas hebben wij hier in het midden van het land niet zo’n mooi strand om op te lopen. Ik zou dan ook graag de 10 km willen lopen dan.

  Like

  • sjokoo zegt:

   Gefeliciteerd Dennis! Jij hebt een startbewijs gewonnen voor de 10km! Kun je me even mailtje sturen met je adres gegevens en geboorte datum. Dan ga ik het even door sturen naar de organisatie. Heel veel plezier alvast!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s