Passie, Plezier en Prestatie.

Ik kreeg laatst een berichtje van de club of ik voor de digitale nieuwsbrief een stukje wilde schrijven over mijn ervaring met de 3 p’s. Lees je mee?

Passie Plezier en Prestatie

Sjoukje van den Boom (34) Ik woon samen met mijn vriend en onze hond In Veghel.

Van een feestende, rokende en echte bourgondier stapte ik in 2012 in de hardloop wereld. Ik begon net als vele andere met de stem van Evy in mijn oren en begon op mijn Bristol schoentjes met 1 minuutje hardlopen. Wat ben ik nu blij dat ik heb door gezet tot waar ik nu ben.

Hardlopen is inmiddels mijn grootste passie geworden. Naast hardlopen is koken ook een passie van mij. Deze 2 passies deel ik graag met andere op social media, (instagram, facebook en blog) dat doe ik dan onder de naam Sjoko Love Running. Ik heb een leuke groep volgers, en ik leer steeds meer mensen kennen die dezelfde passie delen.

Ik beleef enorm veel plezier in het Hardlopen. Vooral in de baantraining heb ik heel veel plezier, dan mag ik lekker los! In mijn trainingen thuis kan ik erg genieten van de omgeving en de natuur met een duurloop. Die doe ik soms alleen en soms met een loopmaatje, er gaat zelfs wel eens een vriendin mee op de fiets, super gezellig kletsen we dan. Van een wedstrijd en de voorbereiding ervan kan ik ook erg genieten, daar leef je dan helemaal naar toe. Daar train je uiteindelijk dan weer voor.

En dan kom ik uit op de prestatie, in 2014 maakte ik kennis met de Keien Atletiek, een schot in de roos! Ik begon op de Woensdag avond om te testen of het wat voor me was. Dat bleek al snel het geval te zijn. En sla ik niet snel een training meer over. Ik train nu onder begeleiding van Rudolf en dat bevalt me super goed. Volgens mij zijn we een goed team. We hebben in de groep lol, maar er word ook serieus getraind. Want ja, dat ben ik wel geworden inmiddels, een serieuze loopster. Ik vind het leuk om te presteren, maar ik doe dat vooral met heel veel passie. Als je dan in een wedstrijd ook nog bereikt wat je in gedachten had, dan kom je natuurlijk vol trots over de finish!

Tijdens de thuis wedstrijd De Eko plaza loop in Uden had ik zo’n momentje…

Dat vind ik zo leuk aan hardlopen, iedereen die over de finish komt heeft gepresteerd en is een winnaar!

Kei veel groetjes Sjoukje.

Β 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s