Verlanglijstje.

De sint is weer bijna in ons land, met hopelijk ook zijn “zwarte” pieten aan boord. Dat betekent voor sommige ook weer kadootjes! Altijd leuk toch? Als de de goedheiligman weer naar Spanje vertrekt denken we weer aan de kerst en een mooie kerstboom met daaronder, jawel…. Kadootjes! En dan is het alweer Januari en dan mag ik mijn verjaardag weer vieren. yes! Alweer kadootjes…. Ik zie door alle kadootjes het bos niet meer. Ik maakte daarom maar een verlanglijstje. 

Verlanglijstje:

  1. Met stipt op 1 staan nieuwe hardloopschoenen. Ik kan er geen genoeg van krijgen. En deze New Balance Vazee 2090 zijn niet alleen super mooi, maar ze zijn ook nog eens super snel. Van nieuwe schoenen krijg je ook altijd weer een boost, altijd fijn! 
  2. En bij nieuwe schoenen hoort natuurlijk een bijpassende mooie tight. Met deze van New Balance is het perfecte plaatje helemaal af. Ik zie mezelf al helemaal lopen. 
  3. Het 2de kookboek van Top hockyster Ellen Hoog Grenzeloos Gezond moet ook wel een super boek zijn. Haar 1ste boek staat hier al in de boekenkast. Dus haar 2de boek kan niet uitblijven. Ik ben er heel nieuwsgierig naar geworden. 
  4. Ik houd van koken en natuurlijk van hardlopen. Dus het boek Runner’s World Hardlooprecepten staat automatisch op mijn verlanglijstje. Ik kan niet wachten om hier iets lekkers uit te gaan maken.
  5. Ik ben gek op gekleurde hardloopsokken. En die staan dan ook standaard op mijn verlanglijstje. Je kan er niet genoeg van hebben. Ik ontdekte laatst de leuke sokken van CEP hoe leuk zijn deze! I like it! 

En nu maar hopen dat ik lief ben geweest dit jaar. 

P.S Klik op de dik gedrukte woorden voor meer info

Liefs,

Sjoko Love Running πŸ«β€πŸƒ

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s