Proteïne water?

Ik wil jullie voorstellen aan een nieuw drankje voor sporters: ELX Pro Protein Water. Water? Ja water! 

Afgelopen 1 oktober was de officiële lancering. Nog voor die lancering, mocht ik dit drankje al gaan testen. Ik vertel even wat het precies is. 

Wat is ELX PRO? 

ELX PRO is de eerste heldere en dorstlessende proteïne water van Nederland! ELX (spreek uit als ilix) PRO is de ideale sportherstel drank; spierherstellend, makkelijk in gebruik, licht op de maag en lekker. Het is een koolzuurvrije, isotone hersteldrank op basis van proteïne en water. En ook nog eens low sugar, low energy en high protein. 

Ik miste eigenlijk wel een helder herstel drankje. Naast water greep ik maar gewoon naar een high energy drink of een proteïne shake. Maar hoe makkelijk is het om na het sporten een lekkere, dorstlessende en kant en klare spierhersteldrank te nemen. 

ELX PRO is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik door intensieve en ambitieuze sporters. ELX PRO is verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken. Citrus Cruch– met de kracht van sinaasappel en yuzu                                Exotic Punch– met een vleugje van passievrucht, framboos en citroen    Lemon Splash– met de frisse smaak van citroen en ananas. Klinkt goed he? 

Mijn ervaring tot nu toe.

Al in de zomer van dit jaar kreeg ik dit drankje, nog in een soort bierflesje, om te proberen na mijn baantraining. Het was warm, dus een drankje kwam goed van pas. Dorstlessend was het zeker. Dus die belofte is zeker waar! Over smaak valt te twisten, maar bij mij viel de rode variant toen erg in de smaak. Zoet, maar zeker niet te zoet. En dat low sugar…Maar dit was nog maar een proef flesje. 

Een paar maanden later mocht ik ELX PRO uitgebreid gaan testen. Dat deed ik na mijn wedstrijden en na mijn trainingen op de baan, maar ook na een bezoek aan de sportschool. Het is een erg fijn, en makkelijk drankje. Het zit in een fijne plastick fles om mee te nemen. Dus ready to go! Na mijn wedstrijden beviel dit drankje mij het aller best, je komt over de finish en je hebt net alles gegeven, geen tijd gehad bij de water post om het bekertje water te nemen, dus je hebt dorst! En dan staan ze daar met een high sugar sportdrank. Ik heb het er niet meer zo op. Nu stonden mijn supporters daar met EXL PRO.Yes please! Daar was ik heel blij mee. En de Lemon Splash is dan mijn favoriet. Lekker fris, dat kun je na een race wel gebruiken. 

En dan het herstel. Er zit in een bottle 10gr eiwitten, en daar ben ik erg blij mee. Je kan natuurlijk ook goed aan je eiwitten voldoen door het uit je voeding te halen, maar wat extra in een fijn helder drankje is mooi meegenomen natuurlijk. Mijn herstel ging echt voorspoedig. Ik testen dit drankje ook na een bezoek aan de sportschool, waar ik meestal een legday heb. En je weet vast wel hoe die aflopen…Auw! En daar is ELX PRO weer. Je mag best je shake nog nemen hoor, maar ik weet zeker dat je een helder drankje ook lekker gaat vinden na je legday. Het kan je sportplezier misschien zelfs wel vergroten. 

Op www.elxdrinks.com kun je dit drankje ELX PRO bestellen. En je krijgt nu tijdelijk 20% korting met de code: welovesports 

Het is het proberen zeker waard.

For the love of sports! 

Tot snel, 

Liefs, Sjoko. 


Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s