Sportables On-The-Go Recepten voor (top)sporters.

Laatst kreeg ik dit geweldige boek kado. Ik had er al het een en ander over gehoord, en ik zag er al een hoop lekkere recepten uit voorbij komen op social media. Dus ik was extra blij verrast toen ik dit toffe boek mocht ontvangen. Ontzettend bedankt! 

Karin Lambrechtse & Eline van der Raad zijn de bedenksters en schrijfsters van dit fijne boek. 

Wat is er nou zo fijn aan? Al de recepten die er in staan zijn zoals de titel al zegt. On-The-Go. Er staat precies bij elk recept hoelang en hoe je het het beste kan bewaren. Er staat bijvoorbeeld ook bij of je het in kan vriezen. Maar er staan ook voedingswaardes bij elk recept. Altijd fijn om te weten toch?Hieronder een voorbeeld. Links van de ingrediΓ«nten zie je ook nog de allergieΓ«n staan. 

Het boek is heel fijn ingedeeld in hoofdstukken zoals: Duursport,Krachtsport en Teamsport en dan ook nog Drinken en Middagdip. Elk hoofdstuk begint met een informatief gedeelte met super interessante weetjes.

En dan komen de recepten, en kun je aan de slag. Toen ik dit boek kreeg, kon ik niet wachten om er iets uit te gaan maken, en dus meteen aan de slag. Ik maakte een Bananenbrood en de lekkere Pretzel Pindamuffins. Ik deelde de laatste uit aan famillie en vrienden en ook die waren enthousiast. Het bananen brood gingen in porties (plakjes) zo de vriezer in. 

Je sluit dit boek weer af met diepgravende info. En dat is weer onderverdeeld in informatieve hoofdstukken over bv. Basisvoedingsstoffen, spieren, suplementen en meer over eiwitten. Met weer boordevol tips. Kijk maar. 

Jullie begrijpen dat dit een must have boek is voor iedere(top) sporter. Ik kan natuurlijk niet alles verklappen uit dit boek. Dan moet je hem echt zelf gaan kopen. En dat kan in de boekhandel. Kijk dan, als je hem niet kan vinden tussen de kookboeken, bij de sportboeken. Daar zag ik hem laatst tussen staan. Dan hoef je niet zo lang te zoeken. 

Dit kado voor mij, is mede mogelijk gemaakt door Allyourmedia Het webdesign en reclamebureau uit Arnhem! 

Tot snel, 

Liefs Sjoko. 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s