Runner’s World Runfluencers testing New Balance Vazee 2090 Met Lisanne de Witte.Β 

Dat is nog eens een titel voor een blog. Maar deze titel verdient deze dag dan ook. Ik reageerde op een oproep van Run Andrea Run op haar blog. 

Ze vroeg wie er mee wilde de nieuwste New Balance Schoenen testen met niemamd minder dan olympier 4x 400m Lisanne de Witte. Ze mocht 5 volgers meenemen. Ik aarzelde geen moment en reageerde meteen, wie wil dat nou niet? En de nieuwste schoenen testen, en ook nog leren van de beste. Een aantal dagen later kreeg ik een berichtje van Andrea… ik mocht mee! Ik sprong een gat in de lucht. Was het al donderdag? 

Op naar Utrecht, want daar in de Run2day was het ontvangst. New Balance, Runner’s World en alle andere bloggers waren al aanwezig. Die mochten ook allemaal 5 gasten meenemen, en dus was het meteen een gezellige boel. Team Run Andrea Run was compleet. 

Het diner werd opgediend, een complete catering was aanwezig. Het was ontzettend lekker allemaal! 

Na het eten kregen we van New Balance een hele toffe uitleg over de Vazee 2090 die we kort daarna mochten testen. Een bij passend shirtje erbij en ik was meteen verliefd. Dat ze mooi zijn is natuurlijk leuk, maar ze moeten ook lekker lopen natuurlijk.  Lisanne nam ons mee iets verderop naar het park, om daar te beginnen met een warming up. Oke… dit was dus alleen nog maar opwarmen. We moesten nog beginnen….? Maar intussen zitten de schoenen al even aan mijn voeten. Ze voelen super licht aan, en daar ben ik super blij mee. Ik houd van een licht schoentje voor mijn pittige baantrainingen en de wedstrijdjes. 


Op naar het echte werk. 

We werkte een aantal sprintjes af en eindigde de training met een klein wedstrijdje. 

Terug bij Run2day sloten we de avond af met een drankje en ging iedereen naar huis met een toffe goodie bag. Super bedankt voor deze toffe avond allemaal.

En Run2day Utrecht extra  bedankt voor de gastvrijheid.

En…De schoenen zaten me als gegoten en ik krijg ze niet meer uit mijn hoofd. Deze snellerds passen helemaal bij mij. Dus ik heb ze maar meteen bovenaan mijn verlanglijstje gezet. 😍

En anders koop je ze gewoon vast in een van de Run2day winkels. 

Runner’s world maakt een super gaaf filmpje van deze avond.

Check hem hier: Runner’s WorldRunfluencers testing New Balance Vazee 2090

Tot snel.

Liefs, Sjoko. 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s