De nr 1 Sportcreme van Amerika!

logo

Je kent ze wel, de sportcreme’s. Er zijn er genoeg.

Ik gebruik nu al een tijdje die van FlexPower Europe. De nr 1 Sport creme van Amerika. Ik vertel je waarom:

Ik kwam dit product tegen op internet, ik kampte net met een vervelende knie blessure en greep alles aan om snel te herstellen. Ik bestelde meteen een tube. (Voor maar €12,65) In de tijd van mijn blessure heb ik minimaal gesport. Maar als ik iets mocht doen smeerde ik altijd mijn FlexPower rondom de knie en kuiten. Als eerste merkte ik dat de creme helemaal geen geur heeft, wat erg prettig is. In eerste instantie voelde ik ook nog helemaal niks gebeuren, maar dat is ook niet de bedoeling. De warmte van de sportcrΓ¨me komt pas vrij, zodra je je lichaam in beweging zet: de warming up.

Na de warming up voel je inderdaad de warmte op komen. Ik liep in mijn blessure tijd gewoon soms maar blokjes van 5min met wandel pauzes, na de eerste 5min voelde ik de warmte al op komen. In mijn wandel pauze was dat extra fijn om te herstellen. Het voelde prettig aan, niet te heet ofzo. Ik gebruik FlexPower nu een aantal maanden, ook nu ik geen blessure meer heb, en ik kan niet meer zonder. Ik smeer het lekker van te voren op en als ik even aan het lopen ben voel ik de creme zijn werk doen. Ik smeer het bij de warming up, maar ook lekker als recovery als ik uit de douche kom. Of ik nou ga hardlopen of naar de sportschool ga eerst even smeren. Ik heb nu minder last van stijve en stramme spieren als voorheen. Die stijve spieren die ik eerst vaker had heb ik nu echt niet meer, zo veel meer ontspannen. Ik voel dat mijn spieren niet meer zo op spanning staan. Dat is ook de reden dat ik dit product nu blijf gebruiken.

IMG_20180606_012945_114

Wat praktische zaken:

FlexPower: zet je lichaam aan.

FlexPower is de verwarmende sportcreme, die stijve en stramme spieren verlicht. De creme dringt diep door in de huid. Het unieke aan deze sportcreme is dat de warmtewerking pas start als je je lichaam in beweging zet: je warming up is dus nog nooit zo belangrijk en effectief geweest. Want sla je warming up nooit over, en zo ook dus het smeren van de creme niet.

FlexPower bestaat uit ingredienten die de huid niet irriteren. Gelukkig heb ik geen last van huid irritaties, maar ik kan me voorstellen als je daar gevoelig voor bent dat je je dan eerst goed moet in lezen voordat je zomaar wat gaat smeren. FlexPower irriteerd dus niet. De sportcreme heeft een aangename geur en plakt niet aan kleding. Erg fijn als je dus wil smeren in b.v de trein ofzo, niemand die de sterke geur ruikt van menthol, die in de meeste andere cremes wel zit. Dat maakt de creme prettig in gebruik, niet alleen tijdens het sporten, maar ook in het dagelijks leven. Ik gebruik het ook vaak als ik gewoon een dagje ga winkelen. Dat sjokken en slenteren door de stad is ook sporten toch? En ook dan mogen je spieren wel extra verwent worden.

Hoe te gebruiken:

  1. Masseer de creme in
  2. Start je warming up
  3. Ervaar de verlichting
  4. Sport met plezier
  5. Gebruik de sportcreme ook voor effectieve nazorg van de spieren.

Waar vandaan?

Francisco Elson (NBA Champion) bracht deze sportcreme naar Nederland.

” Tijdens mijn carriere in Amerika heb ik het product, net als vele andere profsporters, veelvuldig gebruikt. Ik ben er trots op FlexPower nu in Nederland te mogen introduceren. Het product wordt ook hier gemaakt (op basis van dezelfde ingredienten en met dezelfde werking) en helpt mij nog dagelijks bij het sporten en het tegengaan van stijve en stramme spieren en gewrichten.”

Flexpower is ontwikkeld in Amerika met en door topsporters. Inmiddels gebruiken sporters in de NBA, NFL, NHL en MLB het product. Flexpower Europe voldoet aan alle Europese normen die worden gesteld. Ook hier zijn er steeds meer sporters die dagelijks prestaties leveren met behulp van Flexpower. Voetbalclubs als Feyenoord, Vitesse, Sparta, Willem II, NAC Breda en Excelsior maken gebruik van de sportcreme. Maar ook individuele sporters gebruiken deze creme. Of je topsport doet of juist fit wilt blijven, met Flexpower ben je always prepared.

#GODEEP

Een tube kost maar €12,65 en kun je hier bestellen: FlexPower Europe.

Liefs Sjoukje.

P.s Laat je me ven weten wat je er van vind?

Follow my blog with Bloglovin

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s