Ladies (and gentlemen), let me introduce…. 

DE rolls royce, onder de Sportbeha’s… De Anita active air control DeltaPad!!

Alweer meer als 2 weken geleden ging ik op uitnodiging van Marjon (Anita Active) en Andrea (RunAndreaRun) samen met Rochelle en Manon naar Amsterdam om een hele bijzondere Sportbeha uit te testen. Dat deden we dan ook… hoe kan het ook anders, op een hele toffe manier. We gingen namelijk een bootcamp volgen op trampoline’s Hoe Vet! En wat een top idee om zo deze Gold Winner Sportbeha te testen. En je kan je voorstellen wat een lol dat geeft. Een vrouw of 20 die rond jumpen op trampoline’s.

Anita-Bounz-Your-Body-5 

Wat is er nou zo bijzonder aan deze Sportbeha?

Deze BH heeft een Award gewonnen in Duitsland.  Overtuig jezelf en ontdek de superlichte sportbeha met maximale functie!

air-control-5533-588-anita-active-slogan-NL-2-1170x442

Hier lees je er alles over, en lees je de 6 feature’s. 1 Feature die wil ik jullie vast vertellen, die moet je gewoon lezen:

DE innovatie: De schuimschaal ”DeltaPad”, die speciaal werd ontwikkeld voor ANITA. De schaal in triangelvorm zorgt voor een mooi en sexy decollete en brengt de borst in een mooie vorm.

Omdat de schaal naar het midden toe volumineuzer wordt, krijgt de borst niet alleen een fraaie ronding, maar heb je ook geen last meer van zichtbare tepels.

Dat is wat we willen toch dames?

Bij het aantrekken van de BH merkte ik meteen het binnen stofje op. De enorm zachte schuimschalen voelen erg comfortabel aan. Dus snel aan doen, en testen maar. 

Tijd om te gaan springen!

We waren te gast bij Bounz Amsterdam, een enorme hal vol met trampolines. Na het welkomst woordje van Marjon en Andrea waren we helemaal klaar voor de test. 17842244_1418553321541198_371634076_n

We kregen een pittige Bootcamp voorgeschoteld incl. kettlebells en pittige sprongen.

Dikke vette lol!! De Beha zat nog steeds erg comfi, geen nare druk punten en vooral: Bounz your Body, not your Boobs!

Na deze super leuke Bootcamp kletsten we nog volop na, en was er ook nog tijd voor ontspanning, we konden onze mooie voetjes even lekker laten rusten in een heerlijk badje van Weleda. Alsof dat nog niet genoeg was, stonden er ook nog heerlijke hapjes voor ons klaar, en gingen we naar huis met een toffe GoodyBag mede mogelijk gemaakt door Runnersworld!

Wij, Manon, Rochelle en ik hebben in de auto terug naar Brabant nog heerlijk na gestuiterd. Wat een verwennerij!

Deze Beha is inmiddels ook getest bij het hardlopen natuurlijk, en daar wint hij het ook glansrijk van mijn oude Sport Beha’s. Dus we hebben een GOLD WINNER!

Dit was gewoon een te leuke avond! Enorm bedankt voor de te gekke uitnodiging Marjon, Anita Active en Andrea.

Wil je nog meer jumping lady’s zien? Check dan de Facebook pagina van Anita Active.

Anita-Bounz-Your-Body-3

Fotot’s Harm Dommisse

Anita-Bounz-Your-Body-Instagram (21).jpg

Liefs Sjoukje.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s