Energie…

Energie… Ik was dat heel even een beetje kwijt.

Zoals jullie misschien wel weten heb ik sinds een paar weken een lichte kuit blessure. Ik verrekte een spier tijdens de Singelloop in Utrecht.

Maar ik wil het eerst even hebben over voor die tijd. Ik train best wel veel maar daarnaast werk ik natuurlijk ook nog gewoon. 32 uur om precies te zijn. Ik werk in een bedrijfs restaurant waar ik vrijwel de hele dag sta en loop. Ik begin smorgens om 7uur en sta dus vroeg op. Het voordeel daarvan is dat ik dus om 15uur al klaar ben en dat is ook weer fijn voor mijn trainingen. Je snapt dat zo’n werkdag en trainen me veel energie kost, maar het geeft me ook weer energie. Want als ik niet sport heb ik helemaal het idee dat ik wat energie mis. Herkenbaar? Lees maar mee wat ik hieraan gedaan heb.

Ik gebruik nu al zeker een maand SaluForte Energie. Ik heb deze dus getest in de periode dat ik veel trainde en in de periode nu ik een blessure heb en wat minder sport dan normaal. In beide gevallen merk ik dat ik de energie goed kan gebruiken. Als ik een pittige training of een baantraining op de planning had nam ik naast de SaluForte Energie ook een cafeïne tabletje van SaluForte. Dat is een perfecte combi. Ik ben een koffie drinker en krijg opzich al wat cafeïne binnen, maar met dit beetje extra geeft dat me net een lekkere boost om de training optimaal aan te kunnen. Ook een goede tip is om het net voor een wedstrijd te nemen. Het helpt ook om geconcentreerd te blijven wat natuurlijk fijn is tijdens een wedstrijd maar ook zeker bij een training of gewoon op je werk.

Ik begin elke ochtend met een goed en stevig ontbijt met de SaluForte Energie en een kopje koffie. Voor mij geeft de energie capsule smorgens echt het gevoel van fijn wakker worden. Ik ga op de fiets naar mijn werk en dan merk ik echt dat ik een beetje opleef zeg maar. Ik ben opgewekter en ben echt vrolijk. Maar niet opgejaagd. Het is nou ook niet dat ik een ochtendhumeur heb, maar ik begin de dag nu echt met een lach.

Nu ik wat minder sport kan ik die energie alleen maar meer waarderen. Ik moet ook een beetje mijn motivatie en concentratie erbij houden nu ik wat minder sport. De SaluForte Energie maar ook zeker de cafeïne hebben mij echt vooruit geholpen in mijn drukke sportieve leventje. Ik kan het elke sporter aanraden.

Onderaan deze blog vind je nog een unieke kortingscode!

Hieronder zie je de omschrijving van SaluForte Energie:
SaluForte Energie heeft een unieke samenstelling van vitaminen, mineralen, guarana en L-theanine om meer energie te krijgen.

Deze samenstelling vind je nergens anders!

✓ Ondersteunt het energieniveau: vitaminen B2, B3, B5, B6, B12, C, en mineralen magnesium, ijzer, mangaan en koper.
✓ Helpt om vermoeidheid te verminderen: vitaminen B2, B3, B5, B6, B11, B12, C en mineralen magnesium en ijzer.
✓ Een opwekkend effect door guarana. Guarana wordt al eeuwenlang gebruikt als natuurlijk ‘energiesupplement’ en bevat van nature cafeïne.
✓ Een extra stimulerend effect door de samenwerking tussen cafeïne en L-theanine. Een bijkomend voordeel van deze samenwerking is dat het de negatieve effecten vermindert van cafeïne. Daardoor krijg je geen opgejaagd gevoel.

Mijn oordeel:

*Echt meer energie

* Opgewekter

* Fijn gevoel

* Ik haal het beste uit mezelf

* Redelijk grote capsule, maar ik kan hem goed weg slikken.

* De capsule is plant aardig.

*Bevat alle vitaminen en mineralen die het energieniveau ondersteunen en helpen bij vermoeidheid.

Ik heb jullie een eerlijk oordeel gegeven over SaluForte. Een echt tevreden sporter hier.

Ik mag jullie 20% korting geven als je voor 15 November besteld. Bij 2 zakjes SaluForte Energie krijg je de cafeïne tabletten er ook nog eens gratis bij. Mooi meegenomen dus.

Gebruik de code SJOKO20%

SHOP HIER jou SaluForte.

Liefs,

Sjoukje.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s