Eiwit.nl 

Ik ben als fanatieke hardloopster natuurlijk altijd bezig met mijn voeding. En ik probeer ook zo veel mogelijk uit mijn voeding te halen. Soms is dat best moeilijk en zijn bv de eiwitshakes wel erg makkelijk. Na een flinke training op de baan of na een sessie in de gym wil ik graag goed herstellen voor weer een nieuwe training. Ik neem dan dus een eiwit shake. Het helpt wel, maar eigenlijk weet ik helemaal niet of dit een goed product is. Ik wil heel graag de juiste producten gebruiken. En ik ging dus op zoek. Het werd een lange zoektocht kan ik je vertellen. Wat is er veel te krijgen zeg. Maar die zoektocht werd mij plots heel aangenaam verstoord. Ik heb de eiwitten van Happy Protein mogen proberen. En ik ben blij verrast.

Happy Protein is een 100% natuurlijk whye isolaat. Het Whey Isolaat is verrijkt met 10 vitaminen en magnesium. O.a Vitamine B2, B5 en C. Het draagt bij aan meer(geestelijke) energie, een normale werking van het immuunsysteem, een vermindering van vermoeidheid en een gezonde huid. En er zitten maar slechts 108 calorieën in. Dat klinkt goed toch? Ik probeer het nu al een tijdje, en ik ben erg tevreden. De smaak vond ik even wennen, maar na een paar slokken is het een aangename shake om te drinken. Ik proefde meteen dat hier tot tegenstelling van veel andere eiwit poeders weinig suiker in zit. Sommige shakes zijn daardoor zo mier zoet. Dat is deze dus niet. Omdat het gezoet is met natuurlijke aroma’s en niet met suikers of zoetstoffen. Plus punt voor mij!

In 30gr zitten de volgende voedingswaarden:

  • 108 calorieën.
  • 0.1g vetten
  • W.V. verzadigd 0g
  • 26g eiwitten
  • 1.5g koolhydraten
  • W.V. suikers 0.7g
  • 0.1g zout

Mijn herstel verliep voorspoedig. Met ruim 26gr eiwitten in deze shake kom ik meteen aan de aanbevolen eiwitten na een intensieve training. En verloopt mijn herstel prima om de volgende dag weer aan een nieuwe training te starten. Ik heb wat last gehad van krampen en ben erg blij met de magnesium die hierin zit. Dat helpt erg goed bij het funcioneren van de spieren.

De volgende Vitaminen en mineralen zitten er in deze blend:

  • Vitamine B1: draagt bij aan het functioneren van het geheugen
  • Vitamine B2: draagt bij aan een gezonde huid en de energiehuishouding
  • Vitamine B3: draagt bij aan de leerprestaties
  • Vitamine B5: draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid
  • Vitamine B6: draagt bij aan de hersen- en zenuwfuncties die betrokken zijn bij de redenatie
  • Vitamine B8: draagt bij aan het behouden van glanzend en sterk haar
  • Vitamine B11: draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij de concentratie
  • Vitamine B12: draagt bij aan de aanmaak van rode bloedcellen en goede werking van het zenuwstelsel
  • Vitamine C: draagt bij aan meer (geestelijke) energie en een normale werking van het immuunsysteem
  • Vitamine E: draagt bij aan de bescherming van de cellen, celwand, bloedbaan en het weefsel
  • Magnesium: draagt bij aan het goed functioneren van spieren.

Jullie snappen dus dat ik hier echt Happy van word. Hier kun je alles lezen over de Happy proteïne: Happy Protein
En wat mij nog Happy’er maakt, is dat ik een van mijn volgers ook kennis mag laten maken met deze Happy Eiwit. Ik mag namelijk een zak van deze eiwit weg geven. Deze kans laat je toch niet schieten. Wat moet je ervoor doen? Laat onder deze blogpost weten waarom jij deze Happy Protein zak moet winnen. En volg Happy Protein en mij op Instagram. Dat is alles. Ik maak op kerstavond de gelukkige winnaar bekend. Succes!


Liefs Sjoukje.

P.S Hier kun je Happy Protein bestellen: www.eiwit.nl

Follow my blog with Bloglovin

    17 gedachtes over “Eiwit.nl 

    1. Denise de Bont zegt:

      Dit past helemaal bij het opbouwen van mijn trainingen voor de volgende halve marathon die op het programma staat in combinatie met mijn interesse over gezonde voeding.
      Wat zou het leuk zijn om dit te winnen!

      Geliked door 1 persoon

    2. Deborah zegt:

      Ik Ben heel benieuwd naar deze. Tot nu toe lees ik onwijs goede recensies. Zelf ook al verschillende geprobeerd maar niks was goed. Dus heel benieuwd of deze mijn goedkeuring wel haalt. Dat zou onwijs fijn zijn naar aanloop voor het trainen van mijn 1e marathon.

      Geliked door 1 persoon

    3. Ingrid zegt:

      Ik ben heel benieuwd wat het met me zou doen. Ik eet gewoon “normaal” denk ik. Maar geen idee of ik genoeg eiwitten binnen krijg.
      (Hebben darmklachten tijdens het lopen daar mee te maken )
      Mijn schema is op dit moment gericht op een halve marathon.
      Grt en succes met alles.

      Geliked door 1 persoon

      • sjokoo zegt:

        Hoi Ingrid,
        Jij wint een zak Happy Protein. Gefeliciteerd! Stuur je mij een DM met je adres gegevens, dan ga ik na de kerstdagen zorgen dat er een zak jou kant op komt. Fijne feestdagen 🎄🎁

        Like

    4. Stephanie van Os zegt:

      Wat een leuke aktie! Ik heb nog nooit een proteïne of eiwitshake geprobeerd. Ik zou het graag een keer uittesten. Zou een mooie aanvulling zijn op de voorbereiding op de halve marathon van Venlo.

      Geliked door 1 persoon

    5. Laura zegt:

      Ik heb het sporten pas enkele jaren geleden ontdekt. Van een echte ‘couch potato’ ben ik via wandelen en fietsen gaan hardlopen en doe inmiddels zelfs krachttraining! 5 november rende ik mijn eerste wedstrijd 5 km 💪💪 Een lang verhaal kort: bij deze nieuwe leefstijl die me zóveel energie geeft, moet ik ook beter letten op wat ik binnen krijg om zo goed door te blijven gaan. Een zak happy protein eiwit is daarbij een mooie stap!

      Geliked door 1 persoon

    6. Esther Opstal zegt:

      Toffe aktie!!
      Ik zou deze graag een x proberen, om ook een te ervaren wat het evt verschil is met een andere eiwitshake !
      Deze spreekt mij erg aan door de vele vitamines die erin zitten.
      En die hebben we hard nodig om goed te blijven sporten.

      Geliked door 1 persoon

    7. Meike zegt:

      Woehoe….daar worden we nou Happy van!! Super gave winactie! Na mijn blessurejaar ga ik het nieuwe jaar weer fris van start en hard trainen voor nieuwe doelen. Een goede herstelshake kan mij daarbij goed helpen. 3-4 x per week trainen kan belastend zijn, maar met goed herstel gaat me dat zeker lukken en blijf ik uit de “blessure-gevaren”-zone. 2018…..Meike’s back 💪🏼👊🏼

      Geliked door 1 persoon

    8. Esther Albers zegt:

      Ik zou deze graag een keer proberen op weg naar mijn eerste Marathon (Rotterdam). Voor die lange trainingen kan ik wel een extra herstelboost 💪💪💪gebruiken! Daar word ik vast heel HAPPY (Protein) van. 👊👊👊

      Geliked door 1 persoon

    9. Marjolein Houthuijzen zegt:

      Ik zou hem heel graag willen proberen, de zoektocht nog echt goede eiwitproducten is lastig . 2018 ga ik damen met mijn man de marathon van NY en voor Kika (na aanleiding van ons jongste zoontje) en naast trainen, goede voeding is goed herstel zekets zo belangrijk. Grt Marjolein

      Geliked door 1 persoon

    10. sjokoo zegt:

      Aangezien Ingrid niet heeft gerageerd op mijn berichtjes, heb ik iets bedacht om jullie nog een kans te geven. Om het zo eerlijk mogelijk te maken heb ik dit bedacht: Reageer onder dit bericht met: Ja ik wil een zak Happy Proteine. Degene die dit als eerste doet… Wint! Succes allemaal! Liefs Sjoukje.

      Geliked door 1 persoon

    11. sjokoo zegt:

      Gefeliciteerd Laura! Jij bent er snel bij… 😉 Jij wint een zak Happy Proteïn 💪🏼 Pb je me even je adres gegevens. Dan zorg ik dat je de zak toegestuurd krijgt. Liefs Sjoukje.

      Like

    Plaats een reactie